Pariul zilei – 14.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 14 February, 2015. Postat in Pariul Zilei

Sevilla vs Cordoba (14.02.2015) – ora 17:00
pariul zilei2Primul meci de astazi in Primera Division va avea loc intre Sevilla si Cordoba de la ora 17:00, iar de aici am ales si noi pariul zilei. Cota este una atractiva, de 1.91, ceva mai mare decat in ultimele zile. Gazdele au prima sansa clar si la pariuri, dar si pe foaia de hartie.
Sevilla Cordoba
Sevilla este una dintre formatiile solide ale campionatului spaniol. Echipa gazda vine totusi dupa doua infrangeri la rand in campionat, ramanand la doua puncte in spatele Top 4, insa in orice caz, andaluzii inca se lupta cu Valencia si Villarreal pentru ultimul loc de calificare in Champions League. In acest moment Sevilla se lauda cu 42 de puncte si cu un golaveraj de 36-26. Pe de alta parte, Cordoba este o fromatie proaspat revenita in La Liga dupa 42 de ani de pauza. Oaspetii se zbat sa evite retrogradarea, dar momentan nu se descurca prea bine. In acest moment Cordoba este pe locul 19 in Spania, cu 18 puncte si cu un golaveraj de 17-33. Oaspetii au doua puncte sub linia de plutire, avand o misiune grea pana la final.
Pariuri Sevilla vs Cordoba
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.91

  • Mizam pe o victorie lejera a gazdelor in aceasta partida, cu preluarea avantajului pe tabela inca din prima repriza a meciului. Suntem de parere ca intre cele doua cluburi nu exista termen de comparatie la ora actuala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!