Meciul zilei – 14.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 February, 2016. Postat in Meciul Zilei

Fiorentina vs Inter Milano (14.02.2016) – ora 20:30
meciul zilei2Una dintre atractiile zilei de astazi vine din Italia Serie A, acolo unde Fiorentina si Inter Milano vor fi puse fata in fata de la ora 21:45, ora Romaniei. Meciul face parte din etapa a 25-a, iar cotele sunt destul de echilibrate, nimic nefiind exclus intr-un astfel de duel.
FiorentinaInter Milano
Fiorentina se prezinta la acest derby dupa patru etape fara infrangere, echipa reintrand usor-usor pe o panta ascendenta. Trupa din Firenze este a patra in Serie A la ora actual, cu 46 de puncte si un golaveraj de 42-23, avand nevoie de un rezultat bun aici pentru a reveni pe podiumul clasamentului. Noua victorii, un egal si doua infrangeri este bilantul gazdelor pe propria arena.Inter Milano se afla intr-o situatie asemanatoare, echipa nefiind in cea mai buna forma, desi a avut un start puternic de campionat. Milanezii sunt pe locul cinci, cu 45 de puncte in dreptul lor, unul in minus fata de Fiorentina. De asemenea, o victorie diseara i-ar duce pe oaspeti pe podium. Golaverajul de 30-20 nu rupe gura targului, defensiva fiind una remarcabila totusi.
Pariuri – Fiorentina vs Inter Milano 
Info pariuri sportive Fiorentina DNB @ 1.53

  • Asa cum am spus, ambele formatii au avut o prima parte de sezon destul de buna, insa in momentul de fata sunt in scadere de forma. Mizam pe victoria gazdelor, cu returnarea pariului in cazul unui egal.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,