Pariul zilei – 14.02.2016

Bilet realizat de Pariuri in 14 February, 2016. Postat in Pariul Zilei

NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven (14.02.2016) – ora 17:45
pariul zilei2Astazi de la ora 17:45, NEC Nijmegen si PSV Eindhoven vor fi adversare in cea de-a 23-a etapa a campionatului olandez de fotbal. De aici am ales si noi pariul zilei de duminica, cota de 1.57 nefiind una astronomica, dar acceptabila.
NEC NijmegenPSV Eindhoven
Asa cum era de asteptat, Nijmegen porneste cu sansa a doua la agentiile de pariuri. Echipa vine dupa patru etape in care a castigat o singura data, nefiind tocmai in cea mai buna forma. Gazdele sunt pe locul 8 cu 35 de puncte si un golaveraj de 27-23, avand sperante in continuare la o eventuala calificare in Europa League la finalul stagiunii.PSV Eindhoven are un obiectiv clar cand vine vorba de Eredivisie, si anume castigarea titlului. Doar doua echipe conteaza in aceasta cursa, si anume PSV si Ajax. Oaspetii acestui joc sunt pe prima pozitie la ora actuala, cu 53 de puncte, unul in plus fata de marea rivala, laudandu-se si cu golaverajul de 57-24.  PSV a bifat cinci victorii in ultimel cinci etape.
Pariuri NEC Nijmegen vs PSV Eindhoven
Info pariuri sportive: 2 @ 1.57

  • Desi nu vor avea tocmai o misiune floare la ureche, ne asteptam ca PSV sa se impuna astazi pe terenul lui Nijmegen, cota fiind una acceptabila in acest moment.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,