Meciul zilei – 14.02.2019

Bilet realizat de bonus in 14 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Celtic – Valencia

Campioana ultimelor sezoane din Scotia va disputa astazi o partida foarte dificila in care Celtic va incerca sa obtina victorie impotriva spaniolilor de la Valencia. Prima intalnire dintre cele doua formatii va avea loc pe Celtic Park acolo unde campioana Scotiei va avea parte de o sustinere puternica din partea fanilor, trebuie sa mai amintim faptul ca in cele 6 meciuri disputate acasa de Celtic Glasgow au fost inregistrate 6 victorii in care fotbalistii pregatiti de Brendan Rodgers au marcat de 19 ori si nu au primit nici un gol.

Totusi, adversarele din fotbalul scotian nu se compara cu Valencia, o grupare care a oferit multi fotbalisti talentati nationalei Spaniei. Din lotul actual al liliecilor se remarca Carlos Soler, Jose Gaya si Santi Mina, trei tineri cu potential care pot evolua si in primul 11 pe care antrenorul Marcelino il va alege astazi.

Cele doua grupari s-au mai intalnit in Europa League in urma cu 18 ani, tot in faza saisprezecimilor, iar atunci fiecare echipa a castgat meciul de pe teren propriu cu scorul de 1-0. Nu trebuie sa ne asteam nici astazi la o diferenta mare de scor, dar cea mai sigura optiune pentru pariori pare varianta de sansa dubla 1X care este cotata cu 1.65 deoarece fotbalistii de la Celtic trec printr-o perioada mai buna.