Pariul zilei – 14.02.2019

Bilet realizat de bonus in 14 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Rapid Viena – Inter Milano

Dupa faza grupelor din Europa League avem cateva formatii care s-au calificat in primavara europeana, iar altele care au evoluat in Champions League, in articolul de astazi vor prefata partida dintre Rapid Viena si Inter Milano, un duel din care pariorii pot obtine un castig supliemtar. Gazdele acestei partide sunt cei de la Rapid Vinea, o formatie care in faza grupelor a intalnit pe Villarreal, Rangers si Spartak Moscova.

In parcursul ei pana in aceasta faza a competitiei Rapid Viena a eliminat si pe vice-campioana Romaniei, FCSB, in ultima runda a preliminariilor, insa jucatorii austrieci vor avea astazi o misiune mult mai dificila deoarece Inter Milano este una dintre cele mai valoroase echipe din aceasta competitie. Formatia italiana a evoluat in UEFA Champions League intr-o grupa foarte dificila din care mai facea parte FC Barcelona, Tottenham si PSV, iar Inter Milano a terminat pe pozitia a treia si isi va continua parcursul european in Europa League.

Spre deosebire de gruparea austriaca, cei de la Inter au inceput meciurile oficiale de pe 13 ianuarie, in timp ce Rapid Viena a sustinut mai multe meciuri amicale in care jucatorii au incercat sa se pregateasca pentru acest duel. Fara sa mai mentionam diferentele de experienta in cupele europene, va invitam sa mizati pe un succes al italienilor care este cotat cu 1.55 si poate reprezenta cea mai inspirata alegere de astazi.