Meciul zilei – 14.04.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 April, 2017. Postat in Meciul Zilei

Angers vs PSG (14.04.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Angers si PSG vor deschide cea de-a 33-a etapa din campionatul Frantei de fotbal, oaspetii avand clar prima sansa. Victoria este singura optiune pentru parizieni pentru a tine pasul cu liderul AS Monaco in continuare.
Angers PSG
Angers este o formatie solida, cu o aparare buna pe teren propriu, desi forma recenta lasa de dorit. Gazdele au pierdut trei din ultimele patru meciuri jucate in Ligue 1. Cu 39 de puncte si un golaveraj de 32-41, Angers ocupa locul 12, la opt lungimi deasupra liniei de plutire. Angers a pierdut meciul tur din deplasare, scor 0-2 in Noiembrie. PSG este pe val, cu punctaj maxim in ultimele cinci etape de campionat. Campioana Frantei ramane totusi in umbra liderului AS Monaco, la trei puncte in spate. Eliminata din Liga Campionilor, PSG se poate axa acum 100% pe campionat, insa nu depinde doar de ea in ultimele etape ale campionatului, avand nevoie ca Monaco sa calce stramb.
Pariuri – Angers vs PSG
Info pariuri sportive 2 @ 1.30

  • Am decis sa nu ne complicam prea mult si sa alegem un pariu simplu, pe victoria oaspetilor. Cea mai buna cota de pe piata este oferita de Unibet in momentul de fata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!