Meciul zilei – 14.06.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 June, 2014. Postat in Meciul Zilei

Columbia vs Grecia (14.06.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Cel mai tare meci de azi l-am ales din Grupa C a Campionatului Mondial de fotbal, meci care le va pune fata in fata pe nationala Columbiei si pe cea din Grecia, probabil principalele favorite ale grupei. Din aceasta grupa mai fac parte Coasta de Fildes si Japonia.
ColumbiaGrecia
Columbia este vazuta cu prima sansa in aceasta intalnire, desi nu va fi deloc usor sa sparga zidul defensiv al grecilor. Sud-americanii au o cota de 1.91 pentru victorie in acest moment, plus ca in 2014 au obtinut rezultate bune in amicale, 1-1 cu Turcia, 2-2 cu Senegal si 3-0 cu Iordania. Bineinteles ca era loc de mai bine, insa nu trebuie omis faptul ca Falcao lipseste de cateva luni bune, fiind accidentat.Grecia pe de alta parte este recunoscuta pentru jocul defensiv, unul dintre cele mai eficiente din Europa cel putin, la nivel de echipe nationale. In pregatirea dinaintea acestui turneu am vazut doua remize albe al Greciei, la care se adauga victoria cu 2-1 in fata Boliviei. Bet365 ofera o cota de 5.00 pentru succes elenilor, dar si o cota de 3.30 pentru ca acestia sa scoata un rezultat de egalitate.
Pariuri Columbia vs Grecia 
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.48

  • Am mizat pe un pronostic cu maxim doua reusit intre doua echipe precaute, bine organizate si cu un joc defensiv de apreciat. In special Grecia nu are nevoie de prezentare din acest punct de vedere.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,