Uruguay – Costa Rica – 14.Iunie.2014

Bilet realizat de bonus in 14 June, 2014. Postat in Pariuri Online

Uruguay - Costa RicaUruguay nu a pierdut niciunul din ultimele patru intalniri direct in compania Costa Ricai, cu mentiunea ca s-a impus in doua dintre acestea. Uruguay are nevoie neaparata de o victorie in meciul inaugural de la Cupa Mondiala din Brazilia pentru a putea spera la o eventuala calificare in 16-imi, tinand cont ca face parte dintr-o grupa in care se mai afla si puternicele echipe ale Italiei si, respectiv, Angliei.

Forta impresionanta in atac a uruguayenilor se datoreaza in special celor doi jucatori de talie mondiala. Este vorba despre Suarez si Cavani. Aceasta pereche a inscris nici mai mult nici mai putin de 47 de goluri in sezonul recent incheiat, la Liverpool si respectiv Paris Saint Germain.

Uruguay-ul va trebui sa treaca de portarul lui Levante, Navas, care a impresionat la randul sau in editia 2013/14 a campionatului spaniol de fotbal. Acesta evolueaza pentru Levante si putem spune ca si-a facut datoria cu varf si indesat pentru clubul de care apartine. In plus de asta, Costa Rica are si cativa jucatori interesanti de atac, precum Joel Campbell, Bryan Ruiz sau Christian Bolanos.

Echipa de start a Uruguay-ului (asezare in teren 4-4-2): Muslera – Caceres, Lugano, Godin, Pereira – Rodriguez, Perez, Rios, Stuani – Suarez si Cavani.

Costa Rica a primit o lovitura chiar inaintea Cupei Mondiale, cand s-a vazut pusa in situatia de a veni in Brazilia fara un jucator exponential, si anume Alvaro Saborio. In locul sau va fi folosit Marcos Urena.

Echipa de start a Costa Ricai (asezare in teren 4-2-3-1): Navas – Gamboa, Umana, Gonzalez, Diaz – Borges, Tejeda – Campbell, Ruiz, Bolanos – Urena.

Uruguay este fara doar si poate favorita acestei confruntari, cu o cota de 1.45 la victorie in oferta agentiei online Sportingbet. Acelasi bookmaker ne mai propune cote de 5.00 si 1.68 pentru scor final 1-0 si, respectiv, under 2.5. Uruguay nu este genul de echipa care sa incaseze multe goluri, de aici si asteptarile noastre pentru un meci de under.