Columbia – Grecia – 14.Iunie.2014

Bilet realizat de bonus in 14 June, 2014. Postat in Pariuri Online

Columbia - GreciaColumbia-Grecia se anunta inca de pe acum o lupta dusa in plan tactic, in care europenii vor incerca pe cat posibil sa acumuleze cel putin un punct in fata promitatoarei echipe a Columbiei. Multi pariori s-au grabit deja sa parieze pe un meci cu putine goluri inscrise, desi acest mondial ne-a furnizat pana acum suficiente partide de over 2.5.

James Rodriguez pare sa fie omul cheie al columbienilor, menit a deschide lacatul apararii Greciei, pusa in teren de Fernando Santos.

Columbienii nu pot conta in primul meci de la Cupa Mondiala pe serviciile jucatorului lui Internazionale Milano, Fredy Guarin (suspendat). Absenta lui Falcao va conta, de asemenea enorm, acesta urmand sa fie inlocuit in primul 11 cu Teofilo Gutierrez.

Echipa probabila a Columbiei (sistem de joc 3-4-3): Ospina – Balanta, Yepes, Zapata – Armero, Sanchez, Aguilar, Zuniga – Cuadrado, Gutierrez si Rodriguez.

La greci nu consemnam nicio absenta majora, in conditiile in care baietii lui Fernando Santos vor evolua in sistem 4-5-1, cu Samaras si Salpingidis urcand mult in cele doua flancuri ale terenului. Kostas Mitroglou a fost golgeterul campaniei de calificare a Greciei, dar nu are atat de multe jocuri in picioare pentru a se recomanda ca un pericol al portii aparate de Ospina. Astfel, acesta ar putea intra ca rezerva al lui Gekas.

Stalwarts Karagounis si Katsouranis concureaza pentru un post de titular, in timp ce Kostas Manolas va fi unul dintre putinii jucatori tineri ai europenilor, alaturi de Sokratis.

Echipa probabila a Greciei (sistem de joc 4-5-1): Karnezis – Torosidis, Sokratis, Manolas, Holebas – Salpingidis, Karagounis, Maniatis, Tziolis, Samaras – Mitroglou.

Din punct de vedere statistic, 6 din ultimele 7 meciuri ale grecilor contand pentru Cupa Mondiala s-au incheiat in under 2.5. De asemenea, grecii nu au pierdut niciun joc cu ultimele 7 ocazii.

In incheiere, va recomandam sa pariati pe un rezultat de egalitate cotat la 3.40 in oferta Unibet si, eventual, pe scor final 1-1 @ 6.50.