Pronostic – Coasta de Fildes vs Japonia – 14 iunie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 14 June, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori: Coasta de Fildes – Japonia
pronostic ivory coast japan cupa mondialaCoasta de Fildes a reprezentat dintotdeauna una din formatiile capabile sa furnizeze surpriza la un campionat mondial, iar aceasta editie nu face rabat, sa spunem, de la aceasta regula. Cu atat mai putin cu cat aceasta echipa a fost repartizata intr-o grupa din care mai face parte si nationala Japoniei.

Folosirea unor jucatori imensi precum Yaya Toure, Didier Drogba sau Gervinho poate pune probleme oricarei aparari din lume, in conditiile in care apararea nipona este probabil unul dintre punctele sensibile ale adversarei Costei de Fildes, duminica dimineata, in direct pe TVR 1.

Pe de alta parte, japonezii au calitate in atac pentru a inscrie in compania oricarui adversar. Grupa C se anunta inca de pe acum una deschisa oricarui rezultat, desi formatia lui Alberto Zaccheroni poate pune probleme in orice moment in faza grupelor.

Echipa de start a Coastei de Fildes (asezare in teren 4-3-3): Barry – Boka, Bamba, Toure, Aurier – Tiote, Zokora, Toure – Kalou, Drogba si Gervinho.

Bony va incerca sa forteze titularizarea dupa sezonul nemaipomenit pe care l-a avut in Premier League. Chiar si asa, majoritatea specialistilor mizeaza pe un trio ofensiv format din Gervinho, Drogba si Kalou.

Echipa de start a Japoniei (asezare in teren 4-2-3-1): Kawashima – Uchida, Yoshida, Konno, Nagatomo – Endo, Hasebe – Kiyotake, Honda, Kagawa – Okazaki.

Statistic, Coasta de Fildes nu a pierdut niciun meci contand pentru FIFA World Cup. Si ne referim aici, desigur, la jocurile consumate in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din Brazilia.

Coasta de Fildes pare usor favorita in fata Japoniei, insa este destul de probabil ca acest meci sa se incheie la egalitate, asa cum am mizat si pe Anglia-Italia. Presimtim, pe de alta parte, o cantitate generoasa de goluri, cel putin trei. Pentru acest pronostic, casa de pariuri sportive online William Hill ne-a pregatit o cota de 2.15. 15.00 este cota din dreptul scorului final Coasta de Fildes-Japonia 2-2!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO