Meciul zilei – 14.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Liechtenstein vs Moldova (14.06.2015) – ora 19:00
meciul zilei2Vecinii nostri de peste Prut se vor deplasa duminica aceasta in Liechtenstein pentru un meci de orgoliu in fata unei echipe de amatori in mare parte. Moldova este dornica de revansa dupa rezultatul inregistrat in meciul tur acasa, scor 0-1, cand era mare favorita si la pariuri.
Liechteinstein Moldova
Liechtenstein s-a descurcat surprinzator de bine pana acum, avand in vedere pretentiile si potentialul echipei. Spre deosebire de alte campanii, echipa a strans deja patru puncte in cinci meciuri, avand insa un golaveraj dezastruos de 1-11. Gazdele ocupa locul cinci in Grupa G, iar daca nu vor pierde meciul cu Moldova, au o sansa foarte buna sa evite ultima pozitie din clasament. Pe de alta parte, nationala Moldovei este singura echipa din Grupa G care nu a simtit gustul victoriei inca. Oaspetii au pierdut in mod neasteptat meciul tur cu adversarii din acest meci, scor 0-1, iar acum au un singur punct in dreptul lor si un golaveraj de 2-8. Cu aceste cifre, moldovenii ”au pus stapanire” pe ultimul loc din Grupa G.
Pariuri – Liechtenstein vs Moldova
Info pariuri sportive Moldova DNB @ 1.42

  • Ne asteptam ca moldovenii sa reuseasca un rezultat bun in deplasarea de duminica pe terenul unei echipe de amatori in mare masura. Totusi am ales sa nu riscam prea mult, iar in caz de egalitate, miza va fi returnata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!