Pariul zilei – 14.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 13 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Slovenia vs Anglia (14.06.2015) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ultima zi din aceasta saptamana am ales o cota de 1.80 la Pariul Zilei. Meciul cu pricina va avea loc de la ora 19:00, ora Romaniei, punandu-le fata in fata pe Slovenia si Anglia, in cea de-a sasea etapa a preliminariilor Europeanului de anul viitor.
Slovenia Anglia
Slovenia se lupta cot la cot pana acum cu Elvetia pentru al doilea loc ce duce direct la turneul final din Franta. Gazdele au strans noua puncte in primele cinci meciuri, fiind la egalitate cu elvetienii, insa au avantajul meciului direct pana acum. Golaverajul de 10-4 este unul de admirat, dar doar al treilea din Grupa E, dupa cel al Angliei si cel al Elvetiei.

Echipa probabila Slovenia:
Handanovic
Brecko, Cesar, Ilic, Jokic
Mertelj, Rotman
Ilicic, Kampl, Birsa
Novakovic

Englezii in schimb au facut legea pana acum in aceasta grupa, avand victorii pe linie, cinci din cinci. Plus de asta, Sterling si colegii sai au si un golaveraj formidabil de 15-1, cu o medie de fix trei goluri marcate pe partida. Cele sase puncte avans fata de urmatoarele doua clasate le asigura britanicilor o liniste destul de mare, fiind ca si calificati la Euro.

Echipa probabila Anglia:
Hart
Clyne, Smalling, Cahill, Bertrand
Henderson, Milner, Delph
Walcott, Rooney, Lallana

Pariuri Slovenia vs Anglia
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.80

  • Ne-am indreptat atentia catre o cota foarte atractiva, insa putin riscanta la prima vedere. Mai exact, mergem pe mana englezilor in aceasta partida, mai ales ca au facut legea pana acum in Grupa E, dupa cum am spus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!