Meciul zilei – 14.06.2019

Bilet realizat de bonus in 14 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Italia U20 – Ecuador U20

Dupa eliminarea neaseteptata din semifinalele Campionatului Mondial sub 20 de ani, nationala Italiei mai spera sa castige medalia de bronz la acest turneu si sa invinga in finala mica reprezentativa din Ecuador. Ambele formatii au fost eliminate la limita din semifinale ceea ce inseamna ca diferentele intre cele doua adversare nu ar trebui sa fie foarte mari. De altfel si casele de pariuri acorda cote echilibrate pentru ambele echipe, desi valoarea jucatorilor italieni este net superioara celor din Ecuador.

Din selectionata sud-americana doar 5 fotbalisti nu evolueaza in campionatul intern, iar cel mai important poate fi considerat Diego Palacios care evolueaza in Olanda pentru Willem II Tilburg. Ecuadorienii au reusit la acest turneu sa invnga nationale doar de pe continentul american, iar prezenta trupei antrenate de Jorge Celico in finala mica se datoreaza in mare parte victoriilor cu Mexic, Uruguay si SUA.

De partea cealalta, Italia a avut un parcurs perfect pana in semifinale, acolo unde selectionata din Ucraina a produs o surpriza neplacuta tinerilor antrenati de Paolo Nicolato. Chiar daca moralul jucatorilor este mai scazut, nu trebuie sa uitam ca Italia a invins Ecuadorul si in faza grupelor, iar pentru o cota de 1.90 pariorii ar trebui sa mizeze pe optiunea sub 2.5 goluri care va aduce profit si in cazul in care castigatoarea se va decide dupa prelungiri.