Pariul zilei – 14.06.2019

Bilet realizat de bonus in 14 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

FC Minsk – Neman

Unul dintre putinele campionate europene care nu si-a intrerupt activitatea in aceasta perioada este campionatul din Belarus, iar in articolul de astazi va vom oferi detalii despre un meci care va poate aduce un castig suplimentar. Confruntarea dintre FC Minsk si Neman Grodno este o intalnire echilibrata in opinia caselor de pariuri deoarece cele doua formatii nu trec prin cea mai buna forma.

Gazdele de la FC Minsk se afla pe locul 15 din campionatul Belarusului si au un moral foarte scazut dupa cele 10 etape in care a obtinut o singura victorie si a marcat doar 8 goluri. Oaspetii de la Neman Grodno au reusit sa marcheze cu un gol mai mult, insa au reusit 4 victorii care au adus echipa antrenata de Igor Kovalevich pe prima pozitie a clasamentului. Mai trebuie sa apreciem faptul ca in 3 din cele 5 deplasari efectuate in aceasta editie de campionat Neman a reusit sa castige cele 3 puncte, ceea ce inseamna ca este foarte posibil sa asistam la un succes al oaspetilor.

In precedentele 5 partide directe dintre cele doua adversare formatia din Grodno a reusit 4 victorii, iar o partida s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2. Avand in vedere aceste aspecte va sugeram sa mizati pe varainta de sansa dubla X2 care este cotata cu 1.50 si reprezinta o optiune foarte avantajoasa avand in vedere diferentele dintre cele doua echipe.