Meciul zilei – 14.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Shamrock vs Wolves (14.07.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Ziua de astazi nu este deloc una bogata in oferta, iar meciul zilei l-am ales ca fiind amicalul dintre irlandezii de la Shamrock si englezii de la Wolverhampton. Meciul va incepe de la ora 22:00, ora Romaniei, iar cele doua formatii se intalnesc pentru prima data in istorie.
Shamrock Wolves
Shamrock porneste clar cu sansa a doua, in ciuda faptului ca vine din prima liga irlandeza si este in plin campionat. Echipa gazda are trei victorii si doua infrangeri in ultimele cinci partide, nefiind intr-o forma de senzatie. Plus de asta, Shamrock a castigat un singur meci din precedentele patru pe teren propriu, adaugandu-se un egal si doua infrangeri la zero. Wolverhampton nu mai este echipa de acum cativa ani cand evolua la cel mai bun nivel, in Premier League. Lupii vor evolua din acest sezon in Championship, a doua liga engleza, asta dupa ce au terminat primii in League One, a treia liga din Anglia. Singurul amical al britanicilor a fost acum trei zile contra lui Cheltenham, victorie cu 3-1 in deplasare.
Pariuri Shamrock vs Wolves
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.40

  • Wolverhampton este echipa mai buna in acest meci la prima vedere, cu un lot mai bun si superior valoric, iar noi mizam pe o victorie a englezilor, desi in ultimii ani acestia n-au fost la cel mai bun nivel.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!