Pariul zilei – 14.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Cammell Laird vs Tranmere (14.07.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi este ceva mai mica decat in precedentele zile, si anume 1.67 in acest moment la bet365. Meciul de la care am ales pariul zilei este amicalul dintre Cammell Laird si Tranmere, doua formatii din ligile inferioare ale Angliei. In 2012 a mai avut loc un amical intre cele doua, castigat de Tranmere cu scorul de 3-0.
Cammell Laird Tranmere
Cammell Laird este o formatie de amatori in mare parte ce evolueaza la un nivel foarte scazut, iesind aproape an de an din primul tur al FA Cup, la fel si din FA Trophy, competitie pentru formatiile de rang inferior. La pariuri gazdele nu au prea multe sanse, bet365 oferind in momentul de fata o cota de 7.00 pentru un eventual succes al celor de la Cammell Laird. Tranmere Rovers este o formatie cu un nume mai sonor, formatie ce a evoluat sezonul trecut in League One, a treia liga de fotbal a Angliei. La fel ca si adversarii de diseara, acestia sunt la primul amical al verii, iar stagiunea precedenta nu a fost incheiata prea bine, Tranmere terminand in corzi, prima sub linie, retrogradand in League Two.
Pariuri Cammell Laird vs Tranmere
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.67

  • Tranmere evolueaza la un nivel net superior, iar diferenta dintre cele doua tabere este evidenta, fiind confirmata si acum doua veri, cand oaspetii s-au impus cu 3-0, tot in deplasare.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , , ,