Meciul zilei – 14.10.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2017. Postat in Meciul Zilei

Liverpool vs Manchester United (14.10.2017) – ora 14:30
meciul zilei2Liverpool si Manchester United vor fi puse fata in fata sambata aceasta de la ora 14:30. Clasicul Angliei se joaca in cea de-a opta etapa din Premier League, iar cotele sunt foarte echilibrate, fiind greu de spus cine are prima sansa.
Liverpool Manchester United
Liverpool ocupa doar locul sapte dupa primele sapte runde, fiind insa la doar un punct de Top 4. Cormoranii au trei absente importante, pe Lallana, Clyne si Mane, acesta din urma fiind poate cel mai important om din lot. Gazdele tintesc victoria, insa intalnesc una dintre echpele neinvinse in primele sapte runde. Dupa cum spuneam, Man United nu a cunoscut gustul infrangerii in primele sapte etape, ba mai mult, a incasat doar doua goluri. Oaspetii au 19 puncte si un golaveraj de 21-2, fiind despartiti de lider de doar un singur punct la ora actuala.  United nu a castigat niciodata in ultimele patru dueluri cu Liverpool.
Pariuri – Liverpool vs Manchester United
Info pariuri sportive GG @ 1.67

  • Se intalnesc cele mai mari rivale din fotbalul englezesc, iar intr-un astfel de duel nu mai conteaza statistici sau forma de moment. Orgoliul le depaseste si speram sa vedem gol sau goluri in ambele porti sambata dupa-amiaza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!