Pariul zilei – 14.10.2017

Bilet realizat de Pariuri in 13 October, 2017. Postat in Category

Juventus vs Lazio (14.10.2017) – ora 19:00
pariul zilei2Juventus si Lazio se intalnesc sambata seara de la ora 19:00 in primul meci al zilei programat in Serie A. Este unul pe cinste, intre doua formatii de top, ambele aflate in Top 4 la ora actuala. Am ales pariul zilei de aici, la o cota de 1.53.
Juventus Lazio
Juventus Torino nu a cunoscut gustul infrangerii in primele sapte etape, perioada in care a bifat sase succese si un egal. Campioana Italiei este pe locul doi momentan, cu 19 puncte, la fel ca Inter si cu doua in minus fata de liderul Napoli. Batrana Doamna are un golaveraj de 20-5 si tinteste victoria aici, pentru a trece pe primul loc, cel putin pana la meciul napoletanilor din deplasare cu Roma. Lazio se prezinta cu un moral bun la Torino, dupa un inceput de stagiune pe cinste. Echipa a obtinut 16 puncte in primele sapte etape, iar obiectivul de a termina in Top 4 pare foarte realizabil in aceasta campanie. Lazialii se lauda si cu un golaveraj de 19-9, atacul fiind punctul forte al echipei fara doar si poate in acest moment.
Pariuri Juventus vs Lazio
Info pariuri sportive: 1 @ 1.53

  • Juventus are avantajul terenului propriu, dar si un lot net superior valoric, fireste. Avem o cota buna pentru victoria gazdelor si desi intalnesc un adversar puternic, speram ca torinezii sa obtina toate cele trei puncte in final.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!