Meciul zilei – 15.01.2019

Bilet realizat de bonus in 15 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Blackburn – Newcastle

Cupa Angliei ofera microbistilor o partida foarte intersanta intre Blackburn si Newcastle, doua echipe care in primul meci au terminat la egalitate cu scorul de 1-1 si care acum vor incerca sa obtina calificarea in faza urmatoare a competitiei. Gazdele acestei partide sunt cei de la Blackburn, o formatie din Championship care are ambitii foarte mari. Acest club a evoluat si in Premier League, dar in momentul de fata ocupa locul 14 din esalonul secund al fotbalului englez, iar Cupa Angliei reprezinta o oportunitate foarte buna de a intalni echipe mai cunoscute.

Nici Newcastle nu trece prin cea mai buna perioada, jucatorii antrenati de Rafael Benitez nu au mai reusit o victorie de o luna, iar moralul echipei nu este foarte ridicat. Newcastle ocupa locul 18 in campionat si pentru a evita retrogradarea oaspetii de astazi trebuie sa obtina mai multe puncte in partea a doua a sezonului.

Din formula de astazi a celor de la Newcastle vor lipsi Sung-yong Ki si Yoshinori Muto, doi fotbalisti cu o viteza extraordinara care sunt convocati la echipele nationale pentru Cupa Asiei. In aceste conditii managerul Benitez va avea o misiune foarte dificila in aceasta deplasare, iar pariorii care vor miza pe calificarea gazdelor de la Blackburn vor obtine o cota cuprinsa intre 1.60 si 1.80, in functie de agentia pe care o aleg.