Pariul zilei – 15.01.2019

Bilet realizat de bonus in 15 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Guimaraes – Benfica Lisabona

Unul dintre obiectivele propuse in acest sezon de Benfica Lisabona este cucerirea Cupei Portugaliei, o competitie in care formatia pregatita de Bruno Lage a trecut deja de Sertanense, Arouca si Montalegre, iar in deplasarea de la Guimaraes Benfica este considerata favorita la victorie. In primul rand trebuie sa amintim de palmaresul important al gruparii din Lisabona, Benfica a castigat deja 26 de Cupe ale Portugaliei si multi dintre suporterii acestei grupari se asteapta ca favoritii lor sa se lupte pentru inca un trofeu in acest sezon.

Guimaraes nu are un istoric la fel de bogat ca Benfica, gazdele acestei intalniri au 4 victorii consecutive in ultimele partide disputate pe teren propriu, iar cel mai important succes a fost obtinut in partida cu Sporting Lisabona. Trebuie sa mai amintim ca formatia din Guimaraes se afla in lupta pentru cupele europene si in campionat, jucatorii antrenati de Luis Castro au acumulat pana acum 28 de puncte si ocupa pozitia a cincea din campionat.

Pentru Benfica nu va fi deloc o misiune usoara acest meci, dar dupa partida din cupa cele doua echipe se vor intalni din nou in campionat si se asteapta ca unii jucatori ai gazdelor sa fie odihniti pentru acea intalnire. Benfica are un lot suficient de valoros pentru a-si permite sa foloseasca cateva rezerve in acest duel si sa obtina victoria, un rezultat care este cotat cu 1.65 si este cel mai asteptat deznodamant al acestei partide.