Meciul zilei – 15.05.2019

Bilet realizat de bonus in 14 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Hermannstadt – Dinamo Bucuresti

Echipa care a adunat cele mai putine puncte in Grupa de retrogradare este Hermannstadt, gruparea sibiana care va incerca astazi sa obtina o victorie cu Dinamo Bucuresti. Inaintea acestei etape Hermannstadt se clasa pe locul 12 cu 22 de puncte, iar singurul succes din Grupa de retrogradare obtinut de trupa lui Vasile Miriuta a fost inregistrat chiar etapa precedenta in care sibienii au castigat cu scorul de 1-0 impotriva ultimei clasate, Concordia Chiajna.

Moralul jucatorilor gazdelor a crescut foarte putin si nu va fi suficient in confruntarea cu Dinamo Bucuresti, una dintre cele mai puternice formatii din Grupa de retrogradare. Bucurestenii au castigat 7 din cele 9 partide disputate in aceasta faza a campionatului si este echipa cu cea mai organizata defensiva.

Experienta antrenorului Mircea Rednic a fost unul dintre cei mai importanti factori care au contribuit la rezultatele bune obtinute de Dinamo pe acest final de sezon si trebuie sa remarcam faptul ca cei mai multi jucatori din lotul cainilor rosii au fost adusi in acest sezon si nu exista o omogenitate foarte ridicata. Chiar si in aceste conditii Dinamo a castigat 4 meciuri din ultimele 5 etape si astazi recomandam pariorilor sa mizeze pe varianta sansa dubla X2, un pariu care va aduce cota 1.50 si mai multa siguranta decat variantele de solisti.