Pariul zilei – 14.05.2019

Bilet realizat de bonus in 14 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Pandurii Targu Jiu – Chindia Targoviste

Singura confruntare care va avea loc astazi in Liga a doua este un duel dezechilibrat in care Pandurii Targu Jiu va primi vizita celor de la Chindia Targoviste. Diferenta dintre cele doua adversare este uriasa, gazdele de la Pandurii se afla foarte aproape de retrogradare, doar 2 puncte ii despart pe jucatorii lui Adrian Bogoi de zona periculoasa a clasamentului si daca tinem cont de faptul ca in ultimele 5 etape acestia au obtinut o singura victorie atunci nu trebuie sa ne asteptam ca Pandurii sa evite infrangerea in acest duel.

Chindia Targoviste este foarte aproape de promovarea in Liga I, oaspetii de astazi se afla pe locul secund al clasamentului la un singur punct de liderul Academica Clinceni, iar pana la finalul sezonului este putin probabil ca acestia sa piarda sansa de a evolua in primul esalon al fotbalului romanesc.

Formatia din Targoviste are deja 3 victorii consecutive in care nu a incasat nici un gol, iar pariorii trebuie sa tina cont de rezultatul meciului din tur in care Pandurii a fost invinsa cu scorul de 2-1. Agentiile de pariuri acorda cota 1.65 pentru inca un succes al Chindiei si noi va recomandam sa alegeti acest pronostic deoarece gruparea din Targoviste este net superioara adversarei de astazi.