Meciul zilei – 14.05.2019

Bilet realizat de bonus in 14 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

West Brom – Aston Villa

In lupta pentru promovare in Premier League echipele West Brom si Aston Villa au ajuns foarte aproape de obiectivul propus la inceputul sezonului, cele doua formatii participa la faza de Play-off iar in aceasta seara de la ora 22:00 va avea loc mansa retur. In partida din tur Aston Villa s-a impus cu scorul de 2-1, iar West Brom are sanse reale de a obtine calificarea in finala turneului de Play-off daca vor castiga meciul de pe teren propriu.

In meciurile din Championship West Brom a castigat in deplasare cu scorul de 2-0, iar in partida de pe The Hawthorns scorul a fost de 2-2. La finalul sezonului normal diferenta dintre cele doua grupari a fost de doar 4 puncte, iar foarte multi specialisti se asteapta sa avem si astazi un duel foarte echilibrat.

Cel mai periculos jucator din formatia oaspetilor este Tammy Abraham, un atacant de doar 21 de ani care a fost imprumutat de la Chelsea si a reusit sa marcheze 25 de goluri in acest sezon, cel mai recent fiind golul victoriei din partida tur. Inca nu stim daca atacantul nigerian va marca si astazi, dar cel mai indicat pronostic pentru pariori poate fi varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.80 deoarece ambele echipe practica un fotbal direct si ofensiv.