Meciul zilei – 15.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 June, 2015. Postat in Meciul Zilei

Chile vs Mexic (16.06.2015) – ora 02:30
meciul zilei2Pariul zilei de astazi, 15 Iunie 2015, vine de la un meci care va avea loc dupa miezul noptii. Mai exact, ne-am indreptat atentia catre duelul dintre Chile si Mexic de la Copa America, duel care va avea lovitura de start la ora 02:30, ora Romaniei.
Chile Mexic
Chilienii au inceput excelent acest turneu, reusind o victorie in prima etapa din Grupa A, scor 2-0 in fata Ecuadorului. Vidal si compania s-au instalat rapid pe pozitia fruntasa a grupei, iar un nou rezultat pozitiv in aceasta noapte le-ar asigura in mare masura calificarea in faza sferturilor de finala. Opt din ultimele noua confruntari s-au incheiat cu scoruri de under 2,5. De cealalta parte, Mexic a lasat de dorit in prima runda, atunci cand a intalnit cea mai slab cotata echipa din Grupa A. Mai exact, Chicharito si colegii sai au scos doar o remiza alba in fata Boliviei, iar astazi au nevoie de un rezultat bun ca de aer, altfel situatia s-ar complica si ar putea rata calificarea in faza urmatoare a turneului.
Pariuri – Chile vs Mexic
Info pariuri sportive Sub 2.5 goluri @ 1.70

  • Ne-am indreptat atentia catre un pariu pe numarul de goluri. Practic ne asteptam la un duel strans si destul de echilibrat, fara prea multe reusite intre selectionata din Chile si cea din Mexic.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!