Pariul zilei – 15.06.2015

Bilet realizat de Pariuri in 15 June, 2015. Postat in Pariul Zilei

Ecuador vs Bolivia (16.06.2015) – ora 00:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 15 Iunie 2015, vine de la meciul dintre Ecuador si Bolivia, meci care va avea loc practic la sfarsitul zilei de luni si inceputul celei de marti. Am ales un pariu atractiv la o cota destul de buna, 1.62 mai exact in oferta Sportingbet.
Ecuador Bolivia
Ecuadorienii nu au avut cel mai bun start la acest turneu, pierzand prima partida din Grupa A, 0-2 cu Chile. Astfel, Ecuador este ultima clasata in aceasta grupa, insa o victorie diseara ar schimba situatia. De altfel, Valencia si colegii sai nici nu au alta solutie in acest moment decat victoria. Orice alt rezultat i-ar putea trimite acasa pe ecuadorieni. De partea cealalta, Bolivia cu siguranta nu este printre favoritele din aceasta grupa, fiind cotata practic cu ultima sansa, dupa Chile, Mexic si Ecuador. Acestia au inceput totusi cu o remiza alba in fata Mexicului si un nou rezultat bun aici i-ar tine in continuare in cursa calificarii in faza sferturilor de finala de la Copa America 2015.
Pariuri Ecuador vs Bolivia
Info pariuri sportive: 21 solist @ 1.62

  • Ecuador  a inceput slab turneul de la Copa Americana, pierzand primul joc in fata celor din Chile, astfel ca diseara exista o singura varianta pentru ei contra Boliviei, si anume victoria.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!