Meciul zilei – 15.06.2019

Bilet realizat de bonus in 15 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Venezuela – Peru

Majoritatea microbistilor vor fi preocupati in aceasta vara de meciurile din Copa America, o competitie in care evolueaza cele mai puternice nationale din America de Sud. In prima grupa favorita clara este Brazilia, care beneficiaza si de avantajul terenului propriu, dar in articolul de astazi ne vom concentra atentia asupra partidei dintre Venezuela si Peru, doua formatii care spera la o calificare in urmatoarea faza a competitiei.

Ambele selectionate au sustinut o serie de meciuri amicale inaintea acestei competitii, in cea mai recenta partida de pregatire Venezuela a reusit o victorie impresionanta cu scorul de 3-0 impotriva reprezentativei din SUA. Aceasta reusita le ofera jucatorilor antrenati de Rafael Dudamel un moral fantastic deoarece prezenta Venezuelei la acest turneu a fost in ultimele luni foarte incerta din cauza situatiei politice din tara. In aceasta atmosfera tulbure fanii venezueleni spera ca Jose Salomon Rondon, Josef Martinez si capitanul Tomas Rincon sa le aduca un motiv de sarbatoare in aceasta seara.

De partea cealalta, Peru ii va avea in componenta pe Jefferson Farfan, Andre Carrillo si Paolo Guerrero, trei jucatori care au potentialul sa destabilizeze defensiva adversarilor. Casele de pariuri se asteapta la un duel echilibrat si recomandarea noastra pentru pariori este optiunea sub 2.5 goluri cotata cu 1.50 deoarece acesta este primul meci din grupa si cele doua nationale nu vor risca foarte mult.