Pariul zilei – 15.06.2019

Bilet realizat de bonus in 15 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Ucraina U20 -Coreea de Sud U20

Finala Campionatului Mondial sub 20 de ani va fi o oportunitate excelenta pentru Ucraina si Coreea de Sud sa castige cel mai important trofeu la aceasta categorie de varsta, dar poate fi si o sansa pentru pariori sa obtina o cota profitabila.
Atat Ucraina, cat si Coreea de Sud, au avut un traseu dificil pana in finala. Trebuie sa amintim ca selectionata Ucrainei a trecut de Columbia si Italia, doua formatii care erau printre favoritele la castigarea trofeului.

In acest timp coreeni au castigat partidele cu Africa de Sud, Argentina, Japonia, Senegal si Ecuador, iar singurul esec suferit a fost in prima partida a turneului final atunci cand a intalnit nationala Portugaliei. Probabil ca cel mai valoros membru al echipei este mijlocasul Kang-in Lee care evolueaza pentru Valencia si la 18 ani deja este evaluat la 10 milioane de euro.

Totusi pariorii nu ar trebui sa se lase pacaliti de aceste aspecte deoarece Coreea de Sud este o echipa muncitoare care nu conteaza atat de mult pe individualitati. Este foarte interesant si faptul ca cele doua echipe au sustinut un meci amical inaintea acesteui turneu, acea partida a fost castigatade Ucraina cu scorul de 1-0, iar astazi va invitam sa mizati pe varainta sub 2.5 goluri marcate deoarece acest pronostic va poate aduce cota 1.45 si poate fi castigator indiferent de echipa care va cuceri trofeul mondial.