Meciul zilei – 15.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Oldham vs Newcastle (15.07.2014) – ora 21:30
meciul zilei2Marti seara de la ora 21:30 va avea loc un meci amical 100% englezesc intre Oldham si Newcastle United, partida fiind una foarte interesanta si inclinata la prima vedere in favoarea oaspetilor, inclusiv daca ne uitam peste cotele oferite de bookmakeri.
Oldham Newcastle
Oldham a fost echipa mai activa in aceasta vara cand vine vorba de meciurile amicale, disputand doua astfel de jocuri. Primul a fost pierdut in fata campioanei din Romania, Steaua, scor 1-4, ca mai apoi sa se impuna cu 8-1 in fata amatorilor de la Curzon Ashton. Pentru acest meci Oldham este outsider, cota pentru 1 solist fiind de 5.00 in acest moment la bet365. De partea cealalta a baricadei se afla Newcastle United, echipa cu un lot net superior din orice punct de vedere, evoluand la cel mai inalt nivel din fotbalul englez. Cota de 1.44 este si cea aleasa de noi pentru a paria la aceasta intalnire, fiind una atractiva in conditiile date. Pentru cotofene acesta este primul meci amical de la terminarea sezonului trecut.
Pariuri Oldham vs Newcastle
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.44

  • Oldham, echipa de liga a treia engleza, asa cum am spus, nu are prea multe sanse in fata unei formatii cu pretentii din Premier League ca Newcastle, iar noi ne bazam pe superioritatea oaspetilor in acest joc, plus ca si cota pentru 2 solist este una acceptabila.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,