Pariul zilei – 15.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

BATE Borisov vs Skenderbeu Korca (15.07.2014) – ora 20:00
pariul zilei2Spre deosebire de zilele precedente, pariul zilei de azi, 15 Iulie 2014, are o cota ceva mai ridicata, si anume 1.91 in acest moment in oferta celor de la bet365. BATE Borisov si Skenderbeu Korca vor fi adversare de la ora 20:00 in preliminariile Uefa Champions League.
BATE Borisov Skenderbeu Korca
BATE Borisov este superioara in acest moment la orice capitol in fata adversarilor din Albania. Trupa din Belarus are si avantajul faptului ca se afla in plin campionat si plus de asta se bate la titlu, fiind intr-o forma foarte buna, cu trei victorii si doua remize in ultimele cinci etape, ofensiva fiind la un nivel bun, la fel ca si apararea, de aici fiind confrimat faptul ca BATE este o echipa echilibrata. Albanezii vor avea o misiune foarte grea in aceasta deplasare din Belarus, fiind outsider clar la toate agentiile, dovada si cota de 7.00 pentru unu eventual succes sau 4.60 pentru un rezultat de egalitate. Patru esecuri si o victorie au bifat albanezii in cele cinci amicale din vara aceasta, iar toate cele trei din deplasare au fost pierdute, primind opt goluri in total.
Pariuri BATE Borisov vs Skenderbeu Korca
Info pariuri sportive: 1 pauza / 1 final @ 1.91

  • BATE Borisov este o formatie obisnuita cu meciurile la acest nivel, ba chiar si la un nivel mult mai ridicat, iar acasa, in fata campioanei din Albania, ne asteptam sa nu aiba probleme si sa domine de la un capat la altul al jocului, inclusiv pe tabela.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , ,