Meciul zilei – 15.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 15 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Derry City vs Longford (15.07.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Etapa cu numarul 19 din Irlanda Premier Division ne ofera astazi un meci foarte dezechilibrat la prima vedere, intre Derry City si Longford. Meciul incepe la ora 21:45, iar gazdele au in mod clar prima sansa la toate agentiile de pariuri.
Derry City
Longford
Derry City vine dupa esecul din meciul trecut, 0-5 acasa cu liderul Dundalk. Echipa se afla pe locul trei in acest moment, cu 31 de puncte si un golaveraj de 22-17, avand si o restanta de disputat. Derry City spera sa obtina un loc pe podium la final si implicit calificarea in Europa League. Practic echipa lupta pentru locul trei, primele doua pozitii fiind rezervate lui Dundalk si Cork. Longford se afla la polul opus al clasamentului, pe ultimul loc in Premier Division. Echipa a adunat doar opt puncte din 54 posibile, iar golaverajul de 14-40 este unul dezastruos. Oaspetii sut la patru puncte sub locul de baraj si la cinci lungimi de zona salvatoare, asa ca cel mai probabil din stagiunea urmatoare ii vom vedea din nou in liga secunda  a Irlandei.
Pariuri – Derry City vs Longford
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.33

  • Am decis sa nu riscam prea mult cu acest meci, asa ca nici cota nu este una astronomica. Mizam pe victoria lui Derry City, echipa net superioara la orice capitol in momentul de fata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!