Pariul zilei – 15.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 15 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Club Brugge vs Olympiakos (15.07.2016) – ora 20:00
pariul zilei2Pariul zilei de vinerea aceasta are o cota de 1.50, nu tocmai astronomica, insa merita incercata. Club Brugge si Olympiakos se dueleaza intr-un meci amical de la ora 20:00, balanta cotelor fiind foarte echilibrata.
Club Brugge
Olympiakos
Pentru belgieni acesta este cel de-al saselea amical al verii. Echipa a inregistrat trei victorii, urmate de un egal si o infrangere, atacul fiind stalpul de baza. Brugge are ceva probleme in defensiva, probleme pe care spera sa le rezolve din mers pana la inceputul meciurilor oficiale. Club Brugge a marcat de zece ori in cinci amicale, primind in schimb sase goluri. Desi Olympiakos este recunoscuta si pentru forta defensivei, in amicalele verii n-a aratat acest lucru, primind gol in fiecare din cele patru jocuri disputate. Oaspetii au inregistrat doua succese si doua rezultate de egalitate, toate spectaculoase si generoase in reusite. Gent a fost cel mai dificil adversar intalnit de greci pana acum in aceasta perioada de pregatire (2-2).
Pariuri – Club Brugge vs Olympiakos
Info pariuri sportive Ambele marcheaza @ 1.50

  • Brugge are ceva probleme in defensiva, insa compenseaza in atac. Olympiakos ne-a oferit numai amicale spectaculoase vara aceasta, asa ca si astazi mergem pe goluri in ambele porti.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!