Meciul zilei – 15.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

China vs Irak (15.10.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Unul dintre amicalele cele mai interesante ale zilei de miercuri le va pune fata in fata pe China si Irak, doua selectionate destul de echilibrate, obisnuite cu duelurile directe in ultimii ani. Meciul va incepe la ora 19:00, ora Romaniei. In ultimii trei ani am avut parte de patru confruntari directe. Irakul s-a impus de trei ori, iar China o singura data.
China Irak
China nu reprezinta o forta cand vine vorba de fotbal. Echipa traverseaza o perioada buna, dovada ca in cele trei meciuri jucate in Septembrie si Octombrie a bifat doua victorii, 3-1 vs Kuweit si 3-0 vs Thailanda, dar si un rezultat de egalitate, scor 1-1. In istoria confruntarilor directe de pe acest teren am avut parte de trei victorii pentru chinezi si doua succese pentru irakieni. In ultimele 15 luni China a pierdut o singura data acasa. Selectionata din Irak vine dupa remiza de acum cinci zile in fata celor din Yemen, scor 1-1 in deplasare, asta dupa ce luna trecuta fusese invinsa de Peru, scor 0-2 acasa. Acestor doua rezultate li se adauga doua victorii in 2014, echipa nefiind foarte activa anul acesta. Irakienii au castigat o singura deplasare in ultimul an si jumatate, scor 2-0 in Indonesia in Noiembrie 2013.
Pariuri China vs Irak
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri

  • Momentan nu a fost introdus meciul in ofertele agentiilor, astfel ca nu avem inca o cota pentru acest pariu. Ne asteptam la un meci strans si echilibrat, tipic celor doua tabere, cu maxim doua reusite, asa cum am vazut in trei din ultimele patru confruntari directe.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!