Pariul zilei – 15.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 14 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Lekenik s Rijeka (15.10.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Faza 16-imilor de finala din Cupa Croatiei le va pune fata in fata pe Lekenik si Rijeka, doua formatii total diferite, balanta fiind inclinata clar in favoarea oaspetilor, asa cum reiese si din cotele oferite de agentii. Mai exact, cota pentru 2 solist nu depaseste 1.05 in acest moment.
Lekenik Rijeka
Lekenik nu este o formatie care sa puna probleme intr-o astfel de partida, in fata uneia dintre cele mai solide echipe din Croatia 1 HNL. Gazdele au mai trecut de un tur in Cupa Croatiei, reusind sa ii elimine pe cei de la Stupnik, scor 2-1 in urma cu o luna si jumatate. Cota pentru succesul echipei gazda este in jur de 17.00 in acest moment, in timp ce un egal este cotat in jur de 10.00. Rijeka pare singura formatie capabila sa tina pasul cat de cat cu Dinamo Zagreb in campionatul croat, fiind pe locul doi in acest moment, la patru puncte in spatele liderului. Echipa a sustinut sapte deplasari oficiale in aceasta stagiune, trecandu-si in cont patru victorii, un egal si doua infrangeri. Rijeka nu s-a mai intalnit niciodata pana acum cu Lekenik.
Pariuri Lekenik s Rijeka
Info pariuri sportive: Peste 3.5 goluri

  • Ne asteptam sa vedem cel putin patru goluri intr-un astfel de meci, extrem de dezechilibrat, intre Rijeka, una din formatiile puternice ale fotbalului croat, si Lekenik, o echipa din ligile inferioare, fara pretentii intr-o astfel de partida.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,