Meciul zilei – 15.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Crvena Zvezda vs Udinese (15.11.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri ale zilei de astazi va avea loc in Serbia, acolo unde Crvena Zvezda, sau Steaua Rosie Belgrad cum mai este cunoscuta in Romania, va da piept cu Udinese intr-o partida amicala ce va incepe la ora 18:00, ora Romaniei.
Crvena Zvezda Udinese
Crvena Zvezda este campioana Serbiei, insa nu a avut permsiunea de a participa in cupele europene. Sezonul acesta gazdele par sa stea in umbra rivalilor de la Partizan Belgrad, iar dupa 12 etape din campionatul intern ocupa locul doi, la patru lungimi de lider. Crvena Zvezda are totusi cea mai solida defensiva din campionat, acesta fiind punctul forte, cu un gol primit o data la trei etape. Udinese se prezinta la acest meci dupa o perioada slaba, dovada ca in ultimele cinci meciuri a castigat o singura data, 2-0 in campionat contra Atalantei. Dupa ce a inceput sezonul ca din tun, echipa oaspete s-a stins, iar la ora actuala este a opta in Italia si sunt sanse mari ca trupa din Udine sa rateze si anul acesta competitiile europene daca va continua in acest ritm.
Pariuri Crvena Zvezda vs Udinese
Info pariuri sportive: X2 @ 1.50

  • Desi se afla in forma slaba, Udinese are totusi echipa mai buna la prima vedere, evoluand la un nivel net superior, iar noi ne asteptam ca italienii sa plece cu cel putin un punct din aceasta deplasare amicala.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!