Pronostic – Luxemburg vs Ucraina – 15.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

ucraina600x400

Una dintre favoritele Grupei C din preliminariile Euro 2016, Ucraina, va da piept in aceasta seara cu Luxemburg in cadrul etapei a patra din aceste calificari, oaspetii fiind mari favoriti la toate agentiile de pariuri, lucru firesc de altfel.

Luxemburg nu mai este aceeasi echipa slaba de acum ceva timp. Desi este alcatuita in mare parte din fotbalisti amatori, selectionata gazda se descurca din ce in ce mai bine, iar infrangerile cu 0-7 sau 0-8 sunt de domeniul trecutului deja. Mai exact, in ultima vreme echipa a reusit chiar si un egal cu Italia in deplasare, iar in campania curenta a adunat un punct si un golaveraj de 3-8, avand un atac la fel de bun ca al Ucrainei la ora actuala.

Pe de alta parte, Konoplyanka si colegii sai nu isi permit pasi gresiti intr-o astfel de deplasare, asta pentru a ramane cu sanse bune in cursa de calificare. Oaspetii au adunat sase puncte pana acum din noua posibile, iar golaverajul de 3-1 le permite acestora sa se laude cu cea mai solida defensiva din Grupa C, fiind peste Slovacia si Spania din acest punct de vedere. Cu aceste cifre, Ucraina este a treia clasata, la egalitate cu Spania si la trei lungimi de Slovacia.

Pronostic: Ucraina -1.0 HA @ 1.35
Ne asteptam la o victorie destul de lejera din partea ucrainienilor, la minim doua goluri diferenta, insa in cazul in care oaspetii vor castiga la limita, atunci pariul va primi cota 1.00.