Meciul zilei – 16.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Cehia vs Islanda (16.11.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Am ales meciul zilei de duminica, 16 Noiembrie 2014, ca fiind partida dintre selectionata Cehiei si cea a Islandei. Se anunta un meci extrem de interesant intre cele mai puternice formatii ale Grupei A pana acum, ambele avand punctaj maxim, si ambele laudandu-se cu victorii in fata favoritei grupei, Olanda.
Cehia Islanda
Cehia a inregistrat trei victorii in trei meciuri, marcand de opt ori si primind patru goluri, cifre cu care echipa se afla pe locul doi al grupei. Chiar daca va pierde, Cehia va ramane pe locul secund, avand sase puncte peste urmatoarea clasata, Olanda. Cehii sunt favoriti la toate agentiile de pariuri, avand o cota in jur de 1.80 pentru victorie duminica seara. De partea cealalta, Islanda este una din surprizele placute ale acestei campanii, reusind sa se impuna in toate cele trei meciuri de pana acum, ba chiar fara sa primeasca vreun gol, marcand de opt ori. Islandezii au invins Turcia cu 3-0, Letonia tot cu 3-0, plus Olanda cu 2-0, avand sanse bune de calificare. In urma cu patru zile nordicii au pierdut un amical in Belgia, scor 1-3.
Pariuri Cehia vs Islanda
Info pariuri sportive: Islanda +1.5 HA @ 1.36

  • La cum s-a prezentat Islanda pana acum avem asteptari mari in continuare de la nordici. Ne asteptam sa faca fata destul de bine pe terenul Cehiei si sa nu cedeze usor, mai exact sa nu piarda la doua sau mai multe goluri diferenta.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!