Pariul zilei – 16.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Cipru vs Andorra (16.11.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Pentru ziua de duminica, 16 Noiembrie, am ales pariul zilei din Grupa B de calificare la Campionatul European din 2016 ce va avea loc in Franta. Cota este de 1.65 in acest moment si a fost aleasa de la partida dintre Cipru si Andorra, partida ce va incepe la ora 19:00.
Cipru Andorra
Cipru a inceput campania curenta foarte curajos, impunandu-se in primul meci, 2-1 pe terenul mult mai bine cotatei Bosnia, dupa care echipa a bifat doua rezultate slabe, pierzand in fata Israelului, scor 1-2 acasa, si in fata Tarii Galilor, tot 1-2, insa in deplasare. Cu trei puncte si un golaveraj de 4-5, cipriotii sunt pe locul patru, situatia fiind destul de stransa in aceasta grupa, astfel ca nimic nu este exclus. Andorra se prezinta la meciul de duminica seara cu gandul de a incasa cat mai putine goluri. Echipa viiztatoare este codasa grupei, asa cum era de asteptat sa se intample, fiind formata in mare parte din jucatori amatori. Oaspetii au pierdut toate cele trei jocuri de pana acum, iar golaverajul de 2-12 este de asemenea unul foarte slab, primind in medie fix patru goluri pe meci.
Pariuri Cipru vs Andorra
Info pariuri sportive: Cipru -2.0 HA @ 1.65

  • Cipru este fara doar si poate echipa mai buna in acest moment, echipa superioara la orice capitol, iar gazdele inca spera la un eventual loc trei, desi nu va fi usor. Mizam pe o victorie clara a cipriotilor contra uneia dintre cele mai slabe selectionate din Europa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!