Meciul zilei – 16.01.2019

Bilet realizat de bonus in 16 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Juventus Torino – AC Milan

Cea mai puternica echipa din Italia in ultimii ani a fost Juventus Torino, iar in aceasta seara trupa antrenata de Massimiliano Allegri are ocazia de a mai adauga inca un trofeu in palmares daca vor reusi sa se impuna impotriva celor de la AC Milan in meciul de Supercupa.

Cele doua gruparii au foarte multi fani si in afara Italiei, iar acest meci se va disputa pe stadionul King Abdullah din Jeddah, o locatie din Arabia Saudita care este neutra ambelor formatii. Avand in vedere ca Juventus este favorita clara in acest duel este posibil ca publicul spectator sa incurajeze mai mult jucatorii de la AC Milan care au un moral mai bun dupa victoria din Cupa Italiei obtinuta in prelungiri in fata Sampdoriei. Probabil ca multi dintre fotbalisti resimt oboseala dupa acea partida foarte solicitanta si dupa aceasta deplasare foarte lunga, insa motivatia de a castiga Superupa ii determina pe milanezi sa evolueze la potentialul maxim.

Si Juventus a disputat un meci in Cupa Italiei in urma cu 4 zile, insa lotul torinezilor este mai numeros si mai valoros, deci antrenorul liderului din Serie A are mai multe optiuni pentru primul 11 folosit astazi. Chiar daca Juventus este considerata favorita la castigarea acestei confruntari noi recomandam pariorilor sa mizeze pe optiunea sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.75 si poate aduce profit si in cazul in care AC Milan va reusi sa casitge din nou Supercupa Italiei.