Pariul zilei – 16.01.2019

Bilet realizat de bonus in 16 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Coreea de Sud – China

Cel mai avantajos pronostic de astazi poate fi obtinut din confruntarea dintre Coreea de Sud si China, un duel din cadrul Grupei C a Cupei Asiei care va decide echipa care va termina pe prima pozitie. In acest moment China este avantajata deoarece are un golaveraj mai bun dupa partidele cu Kyrgyzstan si Filipine, iar pariorii trebuie sa tina cont de faptul ca inaintea ultimei partide din grupa atat China cat si Coreea de Sud au calificarea asigurata in urmatoarea faza a competitiei.

Nu ar fi surprinzator ca cei doi selectioneri sa isi menjeze azi cativa dintre cei mai importanti jucatori pentru a fi apti de joc in urmatoarele partide. Mai trebuie sa evidenitem faptul ca selectionata coreeana este foarte bine pregatita din punct de vedere defensiv, jucatorii antrenati de Paulo Bento au castigat cele doua partide anterioare cu scorul de 1-0 si probabil ca vor incerca sa se apere la fel de exact si astazi.

Coreea de Sud este avantajata de experienta membrilor din lot, majoritatea jucatorilor selectionati pentru aceasta editie de Cupa Asiei evolueaza in campionate europene si unii dintre ei au evoluat si in UEFA Champions League. In nationala chineza toti fotbalistii convocati provin din campionatul intern, dar cel mai indicat pronostic nu este un succes al sud-coreenilor ci varianta sub 2.5 goluri marcate, un pronostic care este cotat cu 1.55 si are sanse mari de a fi castigator avand in vedere mentalitatea defensiva a celor doua formatii.