Meciul zilei – 16.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Limerick vs Dundalk (16.05.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Limerick si Dundalk vor fi puse fata in fata vineri seara de la ora 21:45 in cadrul unui meci din Irlanda Premier League, balanta fiind destul de dezechilibrata, dat fiind faptul ca echipa gazda are un start de sezon foarte slab.
In ultimele doua confruntari directe dintre cele doua formatii am avut parte de cate o victorie de fiecare parte.
Limerick Dundalk
Limerick pare ca nu se regaseste, iar dupa 11 meciuri disputate in campionatul curent a bifat doar doua victorii, cinci remize si patru esecuri. Echipa gazda este penultima in clasament, cu 11 puncte, ocupand locul de baraj. In ultimele patru etape Limerick si-a trecut doar doua puncte in dreptul ei iar in ritmul acesta nu va avea un sezon cu prea multe reusite. Cele sapte reusite fac ca echipa sa aiba cel mai slab atac din Irlanda. Dundalk are un start de sezon foarte bun, fiind printre favoritele la titlu in acest moment. Echipa vizitatoare se afla pe locul trei, la doua puncte de liderul St. Patricks, dar si cu un meci mai putin jucat, astfel ca victoria este singura optiune in aceasta deplasare. Oaspetii au 23 de puncte si un golaveraj de 23-11, cu o medie de peste doua goluri marcate pe etapa pana acum. Dundalk are 4 victorii in 6 deplasari.
Pariuri Limerick vs Dundalk
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.53

  • In aceasta prima parte a campionatului diferenta dintre cele doua formatii a fost evidenta, balanta fiind inclinata clar in favoarea oaspetilor. De asemenea si noi am ales sa mergem pe victoria lui Dundalk, cota fiind una acceptabila.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,