Pariul zilei – 16.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

UC Dublin vs St. Patricks (16.05.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 16 Mai, vine din Irlanda Premier League, acolo unde St. Patricks, liderul actual al clasamentului, va merge pe terenul lui UC Dublin pentru un meci din etapa cu numarul 13.
St. Patricks a castigat toate cele cinci dueluri din 2013 contra lui UC Dublin, scorul general fiind de 16-3.
UC Dublin St. Patricks
UC Dublin este una dintre cele mai slabe formatii ale campionatului din Irlanda, dovada si cifrele neconvingatoare. Trupa gazda este a zecea, prima peste linia de plutire, cu 12 puncte adunate dupa tot atatea partide, dar si cu un golaveraj de 14-25, doar ultima clasata, Athlone, avand o defensiva mai slaba (27). In ultimele cinci etape gazdele nu au impresionat uc nimic, reusind sa isi treaca in cont doar cinci punte. Cu doua victorii si tre remize in cele cinci deplasari de pana acum, St. Patricks este lider in campionatul Irlandei, avand in total 25 de puncte si un golaveraj ed 26-14, dispunand fara dubii de cel mai puternic atac. Oaspetii au un punct peste locul doi si doua peste locul trei, cu precizarea ca Dundalk, a treia in clasament, are si o restanta de disputat. Forma de moment este una de senzatie, cu 4 victorii si 1 egal in ultimele 5 runde.
Pariuri UC Dublin vs St. Patricks
Info pariuri sportive: St. Patricks -1.5 HA @ 1.80

  • Cea mai puternica formatie din Irlanda pana acum, St. Patricks, nu are voie sa se incurce pe terenul unei echipe net inferioara din toate punctele de vedere, iar noi mizam pe o victorie clara a oaspetilor.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,