Pariuri Sportive – FC Brasov vs U Cluj – 16.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 15 May, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

FC Brasov vs U Cluj (16.05.2014) – ora 19:30
liga1Un duel extrem de interesant si important va avea loc vineri seara de la ora 19:30, atunci cand FC Brasov si U Cluj vor fi adversare in cadrul etapei cu numarul 33 din Liga 1, ambele echipe luptand pentru salvare.
In tur clujenii s-au impus cu 2-0 acasa pe data de 29 Noiembrie, cand se aflau intr-o perioada mult mai grea decat acum.
FC Brasov U Cluj
FC Brasov, in ciuda rezultatelor mai bune din ultima vreme, in comparatie cu restul sezonului, se afla in continuare sub linia de plutire. Brasovenii ocupa locul 15, primul din zona rosie, cu 36 de puncte, la o singura lungime de zona salvatoare. Gazdele au un golaveraj de 31-39, ofensiva fiind marea problema, in timp ce apararea pare printre cele mai solide din a doua jumatate a clasamentului. U Cluj, a avut un parcurs mult mai bun in returul acestui campionat decat in prima parte a acestuia. Ardelenii s-au indepartat la trei puncte de zona retrogradarii, cu doua etape ramase de jucat, iar lupta inca nu e incheiata. Lemnaru si compania au 39 de puncte si se afla pe locul noua, iar de aici in jos orice echipa are sanse foarte mari sa retrogradeze, matematic vorbind.
Pariuri FC Brasov vs U Cluj 
Info pariuri sportive: U Cluj +1.0 HA @ 1.45

  • U Cluj a crescut enorm in returul campionatului, iar noi mizam pe faptul ca echipa oaspete nu va pierde aceasta deplasare. Daca totusi oaspetii fi invinsi la limita de un gol, pariul va primi cota 1.00.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,