Meciul zilei – 16.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 May, 2016. Postat in Meciul Zilei

Luzern vs FC Baselย (16.05.2016) โ€“ ora 17:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai atractive meciuri programate astazi va avea loc in cea de-a 34-a etapa din Elvetia Super League, acolo unde FC Luzern si FC Basel vor fi puse fata in fata. Cotele sunt foarte echilibrate si se anunta un spectacol pe cinste.
Luzern Basel
FC Luzern este intr-o forma foarte buna, dovada ca a inregistrat patru succese si un egal in ultimele patru etape. Gazdele sunt pe locul cinci cu 47 de puncte si vor cu siguranta sa intre in Top 4 si sa mearga in Europa League. Momentan doar golaverajul le sta in cale, iar cele trei puncte de aici sunt cruciale. Pe de alta parte, Basel este cea mai ofensiva echipa din Elvetia, cu 80 de goluri marcate. Oaspetii sunt deja campioni si meciul nu prea are o miza importanta astazi. In orice caz, Basel vine dupa o perioada buna si nu ne asteptam sa ia prea mult piciorul de pe acceleratie.
Pariuri – Luzern vs FC Basel
Info pariuri sportive Ambele marcheaza – Da @ 1.42

  • Ne asteptam la un meci deschis si frumos intre Luzern si Basel, doua formatii ofensive, in special echipa vizitatoare. Plus de asta, Luzern are nevoie de victorie si e obligata sa iasa la joc.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,