Pariul zilei – 16.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 16 May, 2016. Postat in Pariul Zilei

Petrolul vs Poli Timisoara (16.05.2016) – ora 18:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi are o cota interesanta de 1.85 si vine chiar de pe meleagurile noastre. Mai exact, Petrolul si Poli Timisoara vor fi adversare de la ora 18:00 in cea de-a 11-a etapa a play-out-ului Ligii 1.
Petrolul Poli Timisoara
Petrolul nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor in acest sezon, insa pastreaza sanse matematice la evitarea retrogradarii. Lupii galbeni sunt ultimii in clasament, cu 15 puncte in dreptul lor, sapte in minus fata de locul de baraj. O victorie ii duce pe gazde la patru puncte in spatele celor de la Voluntari si mai raman trei meciuri de disputat. Poli Timisoara are o lista foarte lunga de indisponibilitati si porneste cu sansa a doua in aceasta deplasare. Banatenii au cea mai slaba aparare din play-out, primind 21 de goluri in zece meciuri, ceea ce inseamna o medie de peste doua goluri pe etapa. Meciul tur din play-out a fost pierdut de Timisoara, 0-1 pe Ilie Oana.
Pariuri Petrolul vs Poli Timisoara
Info pariuri sportive: 1 @ 1.85

  • Mergem pe mana Petrolului, desi nu va fi foarte usor. Cota gazdele a scazut de la 2.35 la 1.85 in acest moment la Unibet, iar Timisoara are mari probleme de lot.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,