Meciul zilei – 16.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

Manchester City vs West Brom (16.05.2017) – ora 22:00
meciul zilei2Manchester City si West Brom se intalnesc astazi incepand cu ora 22:00 intr-un meci restant care ar fi trebui sa aiba loc initial in etapa cu numarul 34. Cetatenii sunt mari favoriti si nu au decat varianta victoriei diseara.
Manchester City
West Brom
Manchester City urmareste victoria pentru a-si asigura 99% prezenta in Top 4 la finalul acestei stagiuni. Guardiola nu a impresionat la primul sau sezon in Anglia, iar acum ocupa doar locul patru, avand insa prima sansa la podium. Cetatenii au bifat zece victorii, sapte remize si un singur esec pe teren propriu in acest campionat.Desi a castigat doar un punct in ultimele opt etape, West Brom nu a picat in clasament in aceasta perioada, fiind tot pe locul opt. Momentan oaspetii au 45 de puncte si un golaveraj de 41-46, iar un nou esec diseara ar putea sa o duca macar o pozitie mai jos in clasament din cauza golaverajului. Obiectivul lui WBA este clasarea in top 10 la final.
Pariuri – Manchester City vs West Brom
Info pariuri sportive  1 pauza @ 1.44

  • Ne asteptam ca Manchester City sa inceapa in forta meciul si sa preia conducerea pe tabela de marcaj inca dinainte de pauza, cota fiind una interesanta pentru acest pariu.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!