Pariul zilei – 16.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 16 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Arsenal vs Sunderland (16.05.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Pentru pariul zilei de marti, 16 Mai 2017, am ales o cota frumoasa din Premier League, de la meciul dintre Arsenal si Sunderland mai exact, acolo unde tunarii nu au voie sa calce stramb in momentul de fata.
Arsenal
Sunderland
Arsenal este pe locul cinci in Premier League, cu sanse matematice de a termina in Top 4, dar realistic vorbind sansele sunt minime. Echipa lui Wenger si-a asigurat calificarea cel putin in grupele Europa League, iar o victorie diseara ii asigura macar locul cinci. Londonezii au castigat 39 de puncte acasa din 51 posibile. Sunderland este cea mai slaba formatie din Premier League la ora actuala si probabil va termina pe ultimul loc in campionatul englez. Echipa este deja retrogradata din punct de vedere matematic si vine aici fara vreo motivatie reala. Pisicile negre au cel mai slab atac din EPL, cu 28 de reusite in 36 de etape scurse.
Pariuri – Arsenal vs Sunderland
Info pariuri sportive  Arsenal -2.5 HA @ 1.83

  • Ne asteptam ca Arsenal sa continue forma buna aratata in ultimele saptamani si sa se impuna categoric in fata celei mai slabe echipe din campionat, la cel putin trei goluri diferenta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!