Meciul zilei – 17.01.2014

Bilet realizat de Pariuri in 17 January, 2014. Postat in Meciul Zilei

Malaga vs Valencia (17.01.2014) – ora 22:00
meciul zilei2Ziua de azi, 17 Ianuarie, nu este una foarte generoasa in oferta, iar meciul zilei l-am considerat pe cel din Primera Division dintre Malaga si Valencia, meci care va deschida returului sezonului in Spania. Partida va incepe de la ora 22:00, iar echipele pleaca cu sansa aproximativ egale la pariuri.
In tur am avut parte de un alt meci strans, castigat intr-un final de Valencia, scor 1-0 pe Mestalla in data de 18 August.
MalagaValencia
Una dintre marile dezamagiri ale acestei stagiunii, Malaga, nu va avea deloc o misiune usoara in acest joc. Formatia gazda se afla pe locul 14 dupa 19 etape in care a dezamagit, fiind mult sub nivelul ultimelor sezoane. Gazdele au adunat doar 20 de puncte, iar golaverajul de 19-24 nu le face cinste, avand o medie de fix un gol reusit pe etapa pana in acest moment.Invinsa etapa trecuta in deplasare de Celta Vigo cu scorul de 2-1, Valencia are nevoie de trei puncte ca de aer, desi este departe de locurile de Europa. Cu 23 de puncte si un golaveraj de 26-31, liliecii sunt deasemenea o mare dezamagire a actualei stagiuni. Doar locul opt ii revine Valenciei dupa terminarea turului, fiind la noua puncte in spatele ultimei pozitii ce asigura prezenta in UEL.
Pariuri Malaga vs Valencia
Info pariuri sportive: Sub 1.5 goluri in repriza 1 @ 1.36

  • Cota pariului ales de noi nu este cea mai atractiva, dar ne asteptam la un meci strans, cu putin goluri, astfel ca am mers pe maxim o reusita in primele 45 de minute ale jocului, mai ales ca nici una din formatii nu sta bine cand vine vorba de jocul ofensiv.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!