Meciul zilei – 17.01.2019

Bilet realizat de bonus in 17 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Japonia – Uzbekistan

Castigatoarea Grupei F din Cupa Asiei se va decide in aceasta dupa-amiaza de la ora 15:30 intr-o partida in care se vor intalni Japonia si Uzbekistan, o confruntare pe care o vom analiza in continuarea acestui articol si care va poate aduce un pronostic profitabil. Cele doua nationale au obtinut 6 puncte dupa primele doua meciuri si in acest moment Uzbekistan ocupa prima pozitie din clasament deoarece are un golaveraj superior.

Acest lucru nu va conta foarte mult pentru nationala nipona deoarece Oman si Turkmenistan nu reprezinta doua adversare foarte puternice si selectionerul Japoniei, Hajime Moriyasu, a preferat o abordare mai conservatoare pentru a proteja jucatorii. Va amintim ca in lotul Japoniei exista multi jucatori care evoueaza in campionatele europene, printre cei mai importanti ii vom aminti pe Hiroki Sakai de la Marseille, Yoshinori Muto de la Newcastle sau Genki Haraguchi care evolueaza pentru formatia germana Hannover.

In lotul celor din Uzbekistan se remarca Odil Akhmedov si Eldor Shomurodov, un atacant de 23 de ani care a marcat de doua ori in partida precedenta cu Turkeminstan. Este posibil ca antrenorul uzbecilor, Hector Cuper, sa foloseasca mai multi jucatori de rezerva in acest meci, din acest motiv sugeram pariorilor sa mizeze pe o victorie a niponilor cotata cu 1.65 care va aduce si prima pozitie din grup.