Pariul zilei – 17.01.2019

Bilet realizat de bonus in 17 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Luzern – FCSB

Probabil ca pentru majoritatea microbistilor romani cel mai interesant duel de astazi va fi cel dintre Luzern si FCSB, un meci amical care are ca scop pregatiterea celor doua echipe inaintea de reinceperea partidelor din campionatul intern. Elvetienii de la Luzern au disputat deja prima partida din 2019, saptamana trecuta formatia pregatita de Rene Weiler a fost invinsa de Winterthur cu scorul de 2-1, dar trebuie sa tinem cont si de faptul ca noul antrenor de la FCSB, Mihai Teja, se afla la primul test pe banca tehnica a vice-campioanei Romaniei.

In aceasta iarna cele mai importante transferuri au fost aducerea lui Adrian Stoian si Florentin Matei, doi fotbalisti care au acumulat experienta in straintate si pot contribui la rezultatele bucurestenilor. Obiectivul principal al celor de la FCSB este titlul de campioana a Romaniei, iar urmatorul meci din Liga I va avea loc pe 2 februarie cu Dunarea Calarasi. Pana la acea partida trupa pregatita de Mihai Teja va mai sustine doua amicale in compania chinezilor de la Shanghai Shenhua si a ucrainienilor de la Dinamo Kiev.

Principalul rol al acestor meciuri de pregatire este testarea unor tactici si integrarea noilor jucatori in mecanismele echipei. Pentru pariori propunem varianta de peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.55 deoarece ambele formatii vor adopta o mentalitate ofensiva si vom avea parte de un meci spectaculos.