Meciul zilei – 17.05.2019

Bilet realizat de bonus in 17 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Kasimpasa – Konyaspor

Dintre toate meciurile care vor avea loc astazi ne von indrepta atentia spre duelul dintre Kasimpasa si Konyaspor, doua echipe care se afla in situatii diferite si care promit sa ne ofere un duel foarte disputat. Kasimpasa este gazda acestei partide si formatia care se afla intr-o situatie mai dificila deoarece este foarte aproape de zona de retrogradare.

In cele 32 de etape disputate pana acum cei de la Kasimpasa au adunat 38 de puncte si exista o diferenta de doar 5 puncte fata de echipele aflate sub linia retrogradarii. Gazdele de la Kasimpasa au suferit deja 3 infrangeri consecutive si astazi vor intalni o adversara care este neinvinsa in ultimele 5 etape. Ultima formatie care a reusit sa o invinga pe Konyaspor este Basaksehir, iar astazi jucatorii antrenati de Aykut Kocaman spera sa obtina o victorie pentru a mai spera la o calificare in cupele europene.

Cei mai cunoscuti jucatori din lotul oaspetilor sunt Moryke Fofana, Adis Jahovic si capitanul Omer Ali Sahiner. In tabara cealalta cel mai remarcat fotbalist este Haris Hajradinovic care poate destabiliza apararea celor de la Konyaspor. Optiunea de sansa dubla X2 cotata cu 1.50 pare cea mai sigura alegere in acest duel foarte echilibrat in care ambele formatii au sanse sa se impuna.